Ure med omtanke

Find det perfekte gavesæt

Udforsk kollektionen

Shop Dame Shop Herre
Dansk Design Dansk Design
+20.000 anmeldelser +20.000 anmeldelser
Socialt Ansvar Socialt Ansvar

Som set i

Berlingske Nordgreen.png
Borsen Nordgreen.jpg
TV2.png
Forbes Nordgreen.png
Vouge.png
GQ.png
the new york times logo.jpg
Huffington Post.jpg
Find den perfekte gave
Se vores gaveguide for inspiration
Gaveguide
LOOKING FOR A FINISHING TOUCH TO ANY OUTFIT?"
Sammensæt dit eget gavesæt med bundle builder
Læs mere
Widget left MG d4f7aea7 bc36 42a4 a567 488905ec6565.jpg

INSPIRED BY THE MULTIFACETED DANISH WOMEN

Oplev The Unika

Gennem denne kollektion udforsker designer Jakob Wagner åbensindet skønhed, der ikke kommer som et resultat af 'styling up', men snarere 'styling down' til et niveau af flydende og tankevækkende ærlighed.

LÆS MERE
HP Flipblock Neverstopgiving incl.Donation EN.jpg

VORES COVID-19-STØTTE

Never Stop Giving

I nogle verdenshjørner har vi tilpasset os en ny virkelighed efter COVID-19-udbruddet, men i de fleste dele af verden kaster pandemien fortsat store skygger, og dens ødelæggende konsekvenser er hverdag for mange. For at tilskynde til positiv forandring og for at sætte ind der, hvor behovet i øjeblikket er allerstørst, kan vi med stolthed præsentere vores 'Never Stop Giving'-kampagne. Nordgreen har doneret 100.000 kr. til COVID-19 Solidarity Response Fund, der bliver drevet af WHO Foundation. Midlerne kommer direkte fra Nordgreens ‘Giving Back Program’, og samtlige donationer, der fra 3. juni til 15. juli overstiger dette beløb, vil gå til at støtte samme sag. #neverstopgiving

Læs Mere
image 10.png

VORES DESIGNER

Jakob Wagner

Han har designet høretelefoner for Bang & Olufsen, møbler for HAY og har en permanent kollektion på MoMa i New York. Nu er han klar med sin første urkollektion i samarbejde med Nordgreen!

Læs Mere
0 giving back 640x

TID TIL OMTANKE

Vores Giving Back Program

For hvert ur vi sælger støtter vi 1 af 3 gode sager indenfor uddannelse, sundhed og miljø. Du træffer den endelige beslutning.

Læs Mere

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Papppapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugs plastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etablerer i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og ffølger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder om Nordgreen