Glædelig jul fra alle hos Nordgreen

Få en GRATIS rem med til dit ur og giv en julegave til et barn på flugt

Tilføj Ur og rem til kurven

Brug Koden: KIDS

Shop Herreure Shop Dameure

Nordgree X KidsOut

Thumbnail YOUTUBE VIDEO UK.jpg
Icon play white
KidsOut Logo.jpg

THE GREATEST GIFT IS THE GIFT OF GIVING

KidsOut X Nordgreen

2020 har været år er fyldt med udfordringer, og juletiden er for mange mennesker bestemt ikke nogen undtagelse. Derfor har vi hos Nordgreen lavet et samarbejde med KidsOut for at give børnene glæde og gode juleminder. For hver ordre , i perioden 2. december - 30. vi sender afsted donerer vi også en julegave til barn på flugt. Du modtager en ekstra gratis rem fra os som et taknemmeligt tegn for dit bidrag.

Læs mere (Engelsk Indslag)
Gift Guide Widget.jpg

Giv den perfekte gave denne jul

Vores Gaveguide

Vores kollektion af ure er den perfekte gave at lægge under træet i år. Vælg mellem vores tidsløse klassiker The Native, vores Philosopher med den todelte urskive, den buede og elegante Infinity eller vores splinternye kronograf The Pioneer.

Gaveguide
Build your own bundle.jpg

Sammensæt dit eget gavesæt

Sammensæt den perfekte gave til jul med vores nye "Bundle Builder", og spar op til 20%. Vælg dit foretrukne ur, farve, størrelse, urskive, og 2-3 remme. Så pakker vi den i en fin gaveæske, der passer lige under træet. Sammensæt din julegave her!

Sammensæt Gavesæt

WE PUT OTHERS AND THE ENVIRONMENT FIRST

Why we do what we do

Læs Mere

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE

Our Giving Back Program

læs mere

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods