translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis urrem med koden FREESTRAP  

Nordgreen Kulturen

Design

Forelsket i det danske design

Vi elsker dansk design. Legender som Hans Wegner og Arne Jacobsen satte Danmark på verdenskortet tilbage i 1950’erne ved at skabe unikke design og gedigent håndværk. Nu bliver det anset som tidsløst.Vi viser vores kærlighed til tidsløst dansk design i alle de produkter, vi skaber - ja altså, vores ure viser selvfølgelig tiden, så helt tidsløse er vi ikke. Men vi ønsker at vise dig, hvordan et unikt urdesign tager sig ud, så du - ligesom os - kan lade dig forelske.

Et socialt ansvar

En tro på at gøre godt

Vi ville ikke være i stand til at sove om natten uden at bekymre os om vores samfund og miljøet. At være et ansvarligt selskab, son bidrager til gode årsager og udelukkende arbejder med betroede partnere - det er sådan vi driver vores forretning.

Standard

Dansk design og kvalitet går hånd i hånd

Vi går virkelig ikke på kompromis når det kommer til høj kvalitet. Det betyder at vores ure, vores kundeservice og hele Nordgreen-oplevelsen skal være den absolutte fineste og højeste standard.

Service

Vores kunder er vores helte

Vi bevæger os ikke en tomme uden at tænke på dig og vores kunder. Vi forstår, at uden dig er der ingen os. Så vi er dedikeret til at gøre din oplevelse med Nordgreen til mere end at købe et ur. Vi ønsker at du kan fordybe dig i en verden af dansk minimalistisk design.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe