Vi introducerer to nye modeller

The Pioneer & Remodeled Native

Shop Pioneer Shop Native

A MODERNIST TAKE ON THE CHRONOGRAPH

The Pioneer

The Pioneer henleder opmærksomheden på danske udmærkelser indenfor bæredygtige løsninger. The Pioneer hylder dansk vindmølleteknologi med sit design og fejrer vores fortsatte innovative resultater. Dette pragtfulde kronometer indeholder to urskiver på forsiden og et tachymeter fungerende som sekund -og minutvisere. Huset er indrammet i rustfrit stål med buet safirglas. The Pioneer viser den stærke forbindelse mellem ur og bærer.

Shop nu

REDEFINED MINIMALISM

The Native Remodeled

Nordgreen præsenterer The Native, som du aldrig har set det før. Nydesignet med afrundet omrids for et mere elegant og klassisk look. Nordgreens Native udviser din forståelse og forbindelse mellem design og en balanceret livsstil.

Shop nu

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Papppapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugs plastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etablerer i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og ffølger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods