Designtanker

Som ur-elskere ønskede vi gerne skabe noget, som vi kunne bære hver dag, uanset hvad vi havde på, hvor vi var på vej hen, eller hvordan vi havde det. For at opnå det havde vi brug for et designur, der var forenklet, funktionelt og unikt. Vi er jo københavnere - så intet fancy eller overdrevet. Lad os holde os til vores rødder.

Vi ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur - forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ur, vi skaber.

Med afsæt i traditionel skandinavisk design, en kærlighed til ure og et ønske om at ændre på måden, vi anskuer dem, tænkte vi, at det var på tide (undskyld) at gå i gang med at skabe.

Mød Jakob Wagner

At designe noget storartet kræver rent talent og en enorm mængde viden. Det ved Jakob Wagner alt om.

I Danmark har han designet produkter til Bang & Olufsen, Muuto, Stelten og Ro. Uden for Danmark har han arbejdet med Alessi, B & B Italia, Cappellini, Moroso og Fornasarig. Hans arbejde spænder fra møbler og tilbehør til hjemmet over højtalere og høretelefoner til en dykkercomputer (hvad?) og et brandslukningsapparat (jep, vi ville bære det).

+

Jakob er en nysgerrig fyr. Han kan lide at udforske brugeradfærd. Interaktion er selvsagt altafgørende. Han gør en dyd ud af at tage alt med i sine overvejelser, når han designer et produkt. Han siger det selv meget bedre, end vi formår: “Når dit design er helt rigtigt; der hvor det udgør det mest simple udtryk af en idé; der hvor ingenting kan tilføjes eller fjernes, da opnår det integritet. Når det sker, danner mennesker og objekter et særligt bånd, som gør os lykkeligere, hver gang vi anvender det.”

Poesi i dine ører, ikke? Han lyder som en fyr, man gerne vil have til designe sit ur.

+