Hvad sker der i det magiske øjeblik, hvor fortid og fremtid mødes? Mens året nærmer sig sin afslutning, tænker vi over tiden som gik, men er samtidig klar til at reboote og omfavne fremtidens potentiale.

Hos Nordgreen har vi en passion for tid og for den spænding, som opstår når fortid og fremtid mødes. Dette har inspireret os til at frembringe dette monokrome univers, hvor de to smelter sammen. Klassiske genstande fra den analoge verden møder samtidige produkter og holdning til fremtiden. Det er tid til at reboote.
Velkommen til AW21.

Vores AW21 farvenuancer refererer til naturens reboot til efterår og vinter. De smukke grønne farver transformeres til rød og gul til brun, for til sidst at falme. Måske for at genopstå med et hvidt snedække og et dybblå lag af is.

Essensen af årstiderne forenet i et ur.


Designet til AW21. Klassisk for altid.

Credits


Produktdesign: Jakob Wagner
Produktudvikling: Maria Madsen
Kreativ instruktion: Jonathan Lowth og Esther Günnewig
Fotografi: Monta Dedele
Webside & Grafisk design: Esther Günnewig og Monta Dedele
Tekst & konceptudvikling: Jonathan Lowth og Radina Vladimirova
Talent: Jonathan, Molly og Niklas (Sumo Brothers)
Styling: Emma Nüchel
Make-up: Camilla Günther

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods