Vores passion

Hvorfor vi gør hvad vi gør

Som ur-elskere ønsker vi at skabe noget, som vi kan bære hver dag, uanset hvad vi har på, hvor vi er på vej hen, eller hvad vi laver. Resultatet af dette ønske blev et designur, der er forenklet, funktionelt og unikt. Vi er jo trods alt københavnere - så intet fancy eller overdrevet. Lad os holde os til vores rødder.

Vi ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur - forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, vi forsøger at skaber.

Med afsæt i traditionel skandinavisk design, en kærlighed til ure og et ønske om at ændre på måden, vi anskuer ure, tænkte vi, at det var på tide at gå i gang med at skabe Nordgreen.

Når et design er helt rigtigt; er der, hvor det afspejler det simpleste udtryk af en idé

Mød designeren

Jakob Wagner

At designe noget storartet kræver talent og en enorm erfaring. Det har Jakob Wagner.

I Danmark er han mest kendt for at have designet produkter til Bang & Olufsen, Muuto, Stelton, etc. Udenfor landets grænser har han arbejdet med Alessi, B & B Italia, Cappellini, Moroso og Fornasarig. Hans portefølje spænder bredt; han har lavet alt fra møbler og tilbehør til højtalere og høretelefoner.

Jakob er en nysgerrig fyr, han ligger meget energi i at udforske brugeradfærd. Han gør en dyd ud af at tage alt med i sine overvejelser, når han designer et produkt. Han siger det selv meget bedre, end vi formår: “Når et design er helt rigtigt; er der, hvor det afspejler det simpleste udtryk af en idé; der hvor ingenting kan tilføjes eller fjernes - der opnår et design sin integritet. Når det sker, danner mennesker og objekter et særligt bånd, som gør os lykkeligere, hver gang vi anvender det.”

Poesi i dine ører, ikke? Han lyder som en fyr, man gerne vil have til designe sit ur.

  1. Ægte Italiensk Læder
  2. Japansk Kvartsurværk
  3. Vandafvisende op til 3 ATM
  4. Udskiftelige Remme
  5. 316L Rustfritstål
True Scandinavian lifestyle & design, made accessible

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Papppapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugs plastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etablerer i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og ffølger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods