translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis urrem med koden FREESTRAP  

Vores urdesign-filosofi

Vores designs kommer indefra. Det handler om omtanke. Kvaliteterne og æstetikken fra vores hjemby København, destilleret. En uafbrudt påmindelse om at forbedre os selv. Vores mål - at give mere end bare et ur, men at give et inspirerende indblik i København, med sin tidløse æstetiske tiltrækning, der møder præcision og funktionalitet.

"Jeg tænker ikke så meget over produktet; jeg tænker på det menneske der skal bruge det, på konteksten. Vi har alle en form for forhold til vores produkter. Jeg ser mig selv som den der sørger for at det forhold er et godt et."

- Jakob Wagner

Om Jakob Wagner

I 25 år har Jakob Wagner haft indflydelse på dansk design, og har det stadig. Hans arbejde udtrykker hans passion for design gennem æstetisk appel og praktisk formål. Jakob Wagner er kendt for at designe kollektioner for kendte brands som Bang & Olufsen, Hay, B&B Italia og Cappellini. Hans design af Nordgreens Pioneer model blev anerkendt med Red Dot Designprisen i 2020, mens i 2021 var det hans design af vores Philosopher der fik iF Designprisen, samt Good Design Award i Japan.

”Med en nordisk tilgang til design, så er det overvejelserne der kommer først. Jeg leder efter en mening, før jeg designer noget som helst. Så vender jeg mig mod naturen for inspiration, for at finde det mest harmoniske udtryk. Jeg designer omhyggeligt hver enkelt del individuelt, til at være en del af et hele og til at respektere materialerne og funktionen. Det er sådan jeg prøver at vise urets essens. Jeg foretrækker at efterlade en diskret signatur på de produkter jeg designer, og invitere folk til at leve med det, som en historie med en åben slutning.”

Jakob Wagner, 2020

Reflekter over vores design

Vi opfordrer dig til at overveje, hvordan konturen af vores kollektion kan udfordre dine tanker og minder – på samme måde, som det skubber til vores. Vores kollektion er udfordrende og designet til at være nordisk med alt, hvad det indebærer.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe