Translation missing: da.general.general.skip_content

FÅ ET GRATIS EKSTRA URREM MED KODEN FREESTRAP

Vores designfilosofi

Vores urdesigns handler om omtanke, om at kigge indad og finde inspiration i vores hjemby – essensen af Københavns kvaliteter og æstetik. Vores designs er også en påmindelse om, at vi altid kan blive bedre. Et stykke københavnsk inspiration, hvor tidløs æstetik møder præcision og funktionalitet.

"Jeg tænker ikke så meget over produktet, men på det menneske, der skal bruge det – konteksten. Vi har alle en form for forhold til vores produkter. Jeg ser mig selv som garant for, at det forhold er godt." - Jakob Wagner

- Jakob Wagner

Om Jakob Wagner

Jakob Wagner har præget dansk design i 25 år og gør det stadig. Sin passion for design udtrykker han gennem sans for både det æstetiske og praktiske, og som designer er Jakob Wagner kendt for sine kollektioner for brands som Bang & Olufsen, Hay, B&B Italia og Cappellini. Designet af vores urmodel ’Pioneer’ blev i 2020 anerkendt med designprisen Red Dot Design Award, og i 2021 løb hans design af ’Philosopher’ med iF Design Award prisen samt den japanske pris Good Design Award.

”Med en nordisk tilgang til design, så er det overvejelserne der kommer først. Jeg leder efter en mening, før jeg designer noget som helst. Så vender jeg mig mod naturen for inspiration, for at finde det mest harmoniske udtryk. Jeg designer omhyggeligt hver enkelt del individuelt, til at være en del af et hele og til at respektere materialerne og funktionen. Det er sådan jeg prøver at vise urets essens. Jeg foretrækker at efterlade en diskret signatur på de produkter jeg designer, og invitere folk til at leve med det, som en historie med en åben slutning.”

Jakob Wagner, 2020

Lad vores design være dit rum til eftertanke

Det er vores ønske, at du vil lægge mærke til, hvordan konturerne af vores ure kan vække dine tanker og minder, som de vækker vores. Vores kollektion er udfordrende og designet til at være nordisk.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe