Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Vores designfilosofi

Vores urdesigns handler om omtanke, om at kigge indad og finde inspiration i vores hjemby – essensen af Københavns kvaliteter og æstetik. Vores designs er også en påmindelse om, at vi altid kan blive bedre. Et stykke københavnsk inspiration, hvor tidløs æstetik møder præcision og funktionalitet.

"Jeg tænker ikke så meget over produktet, men på det menneske, der skal bruge det – konteksten. Vi har alle en form for forhold til vores produkter. Jeg ser mig selv som garant for, at det forhold er godt." - Jakob Wagner

- Jakob Wagner

Om Jakob Wagner

Jakob Wagner har præget dansk design i 25 år og gør det stadig. Sin passion for design udtrykker han gennem sans for både det æstetiske og praktiske, og som designer er Jakob Wagner kendt for sine kollektioner for brands som Bang & Olufsen, Hay, B&B Italia og Cappellini. Designet af vores urmodel ’Pioneer’ blev i 2020 anerkendt med designprisen Red Dot Design Award, og i 2021 løb hans design af ’Philosopher’ med iF Design Award prisen samt den japanske pris Good Design Award.

”Med en nordisk tilgang til design, så er det overvejelserne der kommer først. Jeg leder efter en mening, før jeg designer noget som helst. Så vender jeg mig mod naturen for inspiration, for at finde det mest harmoniske udtryk. Jeg designer omhyggeligt hver enkelt del individuelt, til at være en del af et hele og til at respektere materialerne og funktionen. Det er sådan jeg prøver at vise urets essens. Jeg foretrækker at efterlade en diskret signatur på de produkter jeg designer, og invitere folk til at leve med det, som en historie med en åben slutning.”

Jakob Wagner, 2020

Lad vores design være dit rum til eftertanke

Det er vores ønske, at du vil lægge mærke til, hvordan konturerne af vores ure kan vække dine tanker og minder, som de vækker vores. Vores kollektion er udfordrende og designet til at være nordisk.

Vores passion

Hvorfor vi gør hvad vi gør

Som ur-elskere ønsker vi at skabe noget, som vi kan bære hver dag, uanset hvad vi har på, hvor vi er på vej hen, eller hvad vi laver. Resultatet af dette ønske blev et designur, der er forenklet, funktionelt og unikt. Vi er jo trods alt københavnere - så intet fancy eller overdrevet. Lad os holde os til vores rødder.

Vi ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur - forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, vi forsøger at skaber.

Med afsæt i traditionel skandinavisk design, en kærlighed til ure og et ønske om at ændre på måden, vi anskuer ure, tænkte vi, at det var på tide at gå i gang med at skabe Nordgreen.

Når et design er helt rigtigt; er der, hvor det afspejler det simpleste udtryk af en idé

Mød designeren

Jakob Wagner

At designe noget storartet kræver talent og en enorm erfaring. Det har Jakob Wagner.

I Danmark er han mest kendt for at have designet produkter til Bang & Olufsen, Muuto, Stelton, etc. Udenfor landets grænser har han arbejdet med Alessi, B & B Italia, Cappellini, Moroso og Fornasarig. Hans portefølje spænder bredt; han har lavet alt fra møbler og tilbehør til højtalere og høretelefoner.

Jakob er en nysgerrig fyr, han ligger meget energi i at udforske brugeradfærd. Han gør en dyd ud af at tage alt med i sine overvejelser, når han designer et produkt. Han siger det selv meget bedre, end vi formår: “Når et design er helt rigtigt; er der, hvor det afspejler det simpleste udtryk af en idé; der hvor ingenting kan tilføjes eller fjernes - der opnår et design sin integritet. Når det sker, danner mennesker og objekter et særligt bånd, som gør os lykkeligere, hver gang vi anvender det.”

Poesi i dine ører, ikke? Han lyder som en fyr, man gerne vil have til designe sit ur.

  1. Ægte Italiensk Læder
  2. Japansk Kvartsurværk
  3. Vandafvisende op til 3 ATM
  4. Udskiftelige Remme
  5. 316L Rustfritstål
True Scandinavian lifestyle & design, made accessible
Lœs mere Lœs mindre

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe