Social EnvironmentalResponsibility MainIMG.jpg

Vores sociale og miljøbestemte ansvar

I Norden vedhæfter design sig til en lang tradition, hvor produktudviklingen skaber funktionalitet, komfort for brugeren og er æstetisk indbydende. Vi mener, at ved at bevare traditionen, har vi også et iboende ansvar for vores fællesskab og miljø. Det, vi gjorde i går, bør vi overgå med det, vi gør i dag og fremadrettet. Sådan forsøger vi at skabe grobund for de kommende generationer. Vi arbejder på at være det bedste alternativ til ikke at bære et ur. Vores vision er at være det urmærke, som ændrer den måde du ser på et ur.

Social EnvironmentalResponsibility Img2.jpg

Samarbejdspartnere med NGO’er

Lokale Markeder og Vores Bæredygtige Initiativer

Samarbejdspartnere med NGO’er

Lokale Markeder og Vores Bæredygtige Initiativer

Vi opretholder vores værdier på de regionale markeder, ved at samarbejde med NGO’er, for at give hjælp mod presserende globale katastrofer. Dette gør vi gennem vores CSR-program, der hvert kvartal støtter vores samarbejdspartnere. Vores samarbejde med Social Bite UK og Second Harvest Japan, forsynede 8966 måltider til mennesker i nød under vores julekampagne i 2019.

Vi indsamlede til ThanksGive i Sydkorea for at fremskaffe bøger til underprivilegerede børn. I Japan har vi samarbejde med Second Harvest, hvor vi donerer til deres madbank-initiativer, til gavn for mennesker der lever afskåret fra adgang til overkommelig og nærende mad. Vi støttede indsatsen for skovfornyelse i Australien, efter de ødelæggende brande, som destruerede 11 millioner hektar af skov, busk og park.

Vores Giving Back Program

+ 6,500 Måneder

af kvalitets-uddannelse

+ 23,200 måneder

Rent drikkevand

+ 742,000 m2

Regnskov bevaret

+ 9,950 Måltider

Serveret

Vores Giving Back Program

Resultaterne af vores Giving Back Program samt den totale sum af donationer til vores NGO-samarbejdspartner, Pratham UK, har vi støttet med 6500 måneders kvalitets-uddannelse til børn i Indien. I samarbejde med Water for Good har vi sikret 23.200 måneders rent drikkevand til den Central Afrikanske Republik. I Latinamerika har vi i samarbejde med Cool Earth præserveret 742.000 m2 af træer i regionens regnskove.

I tilføjelse til vores længerevarende samarbejdspartnere, har vi også sikret mere end 9950 måltider, gennem Second Harvest Japan og Social Bite UK, på baggrund af vores julekampagne i 2019.

Vi når vores bæredygtige mål sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, så bæredygtighed bliver skabt i fællesskab.

Afsæt

Vi har et mål om at gøre hvert aspekt af Nordgreen blive Co2-neutral. Vi arbejder allerede med dette gennem vores træplantning i de latinamerikanske regnskove for at balancere mod vores egen udledelse. Det kræver en behørig deltagelse fra vores kunders side gennem de globale initiativer igangsat af vores samarbejdspartnere, for at skabe den nødvendige udligning.

Online shopping producerer mindre Co2 end fysiske butikker. Forskellen er omkring 30% mindre Co2-udledelse. Vi har skabt en brugervenlig hjemmeside, så man kan shoppe, som var man selv i butikken.

Vores kontor i København er Co2-neutralt. Vi gjorde det ved at plante tusinder af træer. Vi opfordrer vores hold til at cykle til og fra arbejde eller benytte sig af offentlig transport. Vi er opmærksomme på de handlinger, som kan udligne vores Co2-udledelse, både i hjemmet og på kontoret.

Gennem vores shipping agent, Flexport LCL, arbejder vi på at udligne vores Co2-aftryk, der bliver skabt af vores shipping logistik. Flexport benytter en ekstra Co2-afgift, som efterfølgende bliver doneret til NGO’en, Carbondfund.org, som har til mission at reducere og udligne Co2-aftrykket og optimere overgangen til vedvarende energi. Vores partnerskab med Flexport og Carbondfund.org udligner de miljømæssige problematikker, der forekommer gennem transporten af ordrer fra vores kunder. Det støtter de initiativer der modarbejder klimaforandringerne og understøtter uddannelsesprogrammer om vedvarende energi, energieffektivitet og skovdrift.

Vi er en del af de 30%, som får elektricitet fra vindmøller. Elektriciteten kommer udelukkende fra vindmøller samtidigt med, at vi benytter os af LED-belysning og energimærkede produkter på vores kontor.

Vi arbejder med zero waste på vores kontor. Vi benytter os af genbrugspapir. Vi genbruger glas, aluminium, plastik og papiraffald. Vores mål er at konvertere al vores forbrug ved udelukkende at benytte os af produkter, som er genanvendelige, bæredygtige eller af nedbrydeligt materiale.

Vi benytter os af miljøvenlige rengøringsprodukter, genbrugspapir, green building, sunde snacks og måltider. Vi bestræber os på at minimere vores forbrug og reducere forbruget af skadelige kemikalier og produkter.

Kvalitet + Holdbarhed = Bæredygtighed

Bæredygtighed er fortsat en udviklende handling, i en tid hvor man kan følge og mærke effekterne af fremstillingen af materialer og transport af produkter. Vi har et mål om at producere ure af den højeste kvalitet og ved at gøre det, skabe holdbare produkter. Holdbare produkter som ikke skal udskiftes, er den mest effektive vej til bæredygtighed.

Vores produkter produceres i en danskejet urfabrik i Kina. Anlægget har formidable arbejdsforhold baseret på dansk arbejdskik- og procedure.

Vores emballage er FSC-certificeret. Fra vores pap og papir etui, som kommer fra skove med ansvarlig skovdrift, til indersiden af etuiet, som kommer fra genbrugte plastikflasker. Dette står i kontrast til almindelige praktikker i industrien, der benytter sig af giftig svamp til at skabe et luksuriøst føl, der til gengæld skader miljøet.

Det at involvere vores kunder i bæredygtige elementer er essentielt for vores forretning og gør det også sjovt for os. Vi har en tote bag, der er skabt af 100% genbrugsmateriale – 96% genbrugt bomuld og 4% PET (polyethylene terephthalate). Så kan vores kunder shoppe lidt mere bæredygtigt, ligegyldigt hvor de shopper.

Vi får vores veganske læder urremme fra blandet polyester og bomuld. Vi respekterer alle vores kunders præferencer, og der er mere end én måde at støtte ansvarlig brug af materialer, samtidigt med at man bevarer kvaliteten og sidestiller det med vores andre produkter.

Social EnvironmentalResponsibility Img3.jpg

Man kan altid gøre mere

Man kan altid gøre mere

Vores forpligtelse til vores globale fællesskab og vores planet slutter ikke ved vores nuværende initiativer og partnerskaber. Vi har indset, at hvis man skal skabe realistiske løsninger, så er vi nødt til at gøre mere, for at udligne vores Co2-aftryk.

Vores forestående initiativer rangerer fra en fuldkommen overgang til 100% genanvendt indpakning og skabe en elektronisk arv gennem en digitalisering af vores analoge arv, herunder manualer til formindskelsen af ressourceforbruget, til benyttelsen af holdbare og bæredygtige materialer, som skaber vores produkter. Vi skaber initiativer som har til hensigt at løse problemer i vores samfund. Vi opfordrer vores medarbejdere, kunder og partnere til at tage del forsøget på at give tilbage og kontinuerligt adaptere praktikker som disse.

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods