Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

<b>Bag om kulisserne på vores nye efterårskampagne</b>

Et af de smukkeste steder i Danmark er Møns Klint. En kort tur væk fra Københavns travle centrum er man pludselig i et fortryllende landskab, hvis smukke klippeskrænter og skarpe hvide vægge ligner noget fra et H.C. Andersen eventyr. Landskabet er fuld af kontraster: Det flade, rolige hav, de rå klipper, de overdådige, tætte skove, der er begyndt at tage deres efterårsdragt på. Møns Klints skønhed er fuldstændig betagende 

Det er modsat alt, hvad man kunne forvente at finde i vores lille, ydmyge land. Det fremgår tydeligt, hvorfor vi valgte det som location til skydningen af vores nye efterårskampagne.

 

forest

Møns Klint og de omkringliggende skove er fantastiske steder at opleve efteråret i det københavnske område.

 

Beslutningen, om at vælge Møns Klint som photoshoot-location, var dog baseret på mere end blot den naturlige skønhed. Nordgreens Creative Director Line Otto beskriver sin beslutningsproces: “Jeg vidste, at jeg gerne ville skyde billederne der, fordi omgivelserne er meget kraftfulde samtidig med, at de også er underspillede. Man får en følelse af at være meget lille, men man bliver også mødt af en omgående følelse af ro, når man er der. Alt er både meget simpelt og slagkraftigt/effektfuld på en og samme tid. Jeg føler, at det på en måde repræsenterer vores ure og deres design, så derfor vidste jeg, at det ville være det perfekte sted.”

behind the scenes behindthescenes

Ovenfor er et behind-the-scenes øjeblik fra vores photoshoot. Her fremviste vores modeller, Ervin og Cecilie, forskellige looks, der komplementerede de forskellige kombinationer af vores udskiftelige urremme og urskiver.

Udover at vi er yderst tilfredse med de betagende omgivelser i denne kampagne, er vi også meget begejstrede over, hvordan det viser/understøtter alsidigheden af vores ure. Da vi designede urene, ville vi sikre, at man kunne udtrykke sig frit og skabe sit eget unikke look med hvert ur. Hos Nordgreen ved vi godt, at dit ur er mere end blot en tidsmåler: Det er et personligt item og repræsenterer hvem du er, og hvem du gerne vil være. Dette er netop muligt med vores udskiftelige remme - ved at give dig mulighed for at tilpasse dit ur til ethvert humør, outfit, lejlighed eller sæson.

Nedenfor har vores model, Ervin, vores sølv Native model på med tre af vores mest populære efterårs-remme: en Patina Grå Læderrem, en Sort Læderrem og en Brun Læderrem (L-R). Hver rem kan fuldstændig ændre udtrykket af det samme ur og give en anden stil og følelse.

mens2

Vi ville også gerne sørge for, at denne proces var simpel. Som resultat heraf har alle vores urremme en “easy-release” mekanisme, der gør udskiftningen af remme ubesværet. For at skifte rem på dit Nordgreen ur, skal du blot trykke og frigøre mekanismen på hver side af remmen. At skifte din rem tager kun få sekunder og kræver ingen andre redskaber. En video demonstration kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=7UotgmWAHQ0.

 

Amourdesoi Strapwechsel Nordgreen Watches Uhren Amourdesoi Strapwechsel Nordgreen Watches Uhren Amourdesoi Strapwechsel Nordgreen Watches Uhren Amourdesoi Strapwechsel Nordgreen Watches Uhren Amourdesoi Strapwechsel Nordgreen Watches Uhren

Disse fem billeder viser også, hvor hurtigt og nemt et Nordgreen ur kan personliggøres med udskiftelige urremme.

Efterår er en sæson, der omfavner skift af stil, vejr og farver - og vi er glade for at have fanget essensen af dette gennem vores udskiftelige remme til photoshootet ved Møns Klint. Vi glæder os allerede til at vise, hvad vores fokus og location til vores næste kampagne er, og vi ser frem til at dele flere behind-the-scenes øjeblikke fra vores fremtidige shoots. Se kollektionen her: nordgreen.dk

29 oktober, 2018 Af Vasilij Brandt

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe