Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Vores 'Never Stop Giving' COVID-19-nødhjælpskampagne

COVID-19 har kastet os alle ud i en global sundhedkrise og en økonomisk nedtur. Ordet “krise” på japansk (危機 = kiki) består af de kinesiske tegn 危 = ”fare” og 機 = ”mulighed”, hvilket har fået os til at reflektere over, hvad ordet “krise” egentlig betyder for os som globalt samfund.

I nutidens verden støder vi ofte på ordet “krise”, men denne pandemi er den første i denne størrelsesorden, som vi skal håndtere uden at have lignende historiske begivenheder at trække erfaring fra. Én ting er dog sikkert – en stor global krise som denne bringer også muligheder for forandring med sig, når først faren fortager sig, og vi bør da være i stand til at identificere dem og gribe ind for at opnå en bedre fremtid.

Vi lever i en enorm kontrastfyldt tid. Nogle lande klarer sig i rimelig grad igennem COVID-19-krisen og er i stand til at reflektere over kaosset af uro og følelser, der det seneste halvandet år har hærget globalt. Alt imens befinder andre lande sig fortsat midt i katastrofen og har desperat brug for hjælp for at komme ud på den anden side.

Derfor anser vi hos Nordgreen denne tid som en mulighed for både at tilvejebringe de forandringer, som nogle lande er klar til at favne, samt at fremme et ønske om at hjælpe mennesker i nød i de dele af verden, hvor de alvorlige farer ved pandemien forsat er fremherskende.

 

Nordgreen støtter WHO Foundation

Nordgreen har doneret 100.000 kr. til COVID-19 Solidarity Response Fund drevet af WHO Foundation. Midlerne kommer direkte fra Nordgreens ‘Giving Back Program’, og samtlige donationer, der fra 3. juni til 15. juli overstiger dette beløb, vil gå til samme mission. Fonden støtter WHO og organisationens partnere direkte i deres arbejde med at hjælpe lande med at forebygge, opdage og sætte ind overfor COVID-19-pandemien.

I samarbejde med 194 medlemsstater på tværs af seks regioner arbejder Verdenssundhedsorganisationen, WHO, for at fremme sundhed og hjælpe udsatte – med det overordnede formål at sikre, at mennesker over hele verden oplever universel sundhedsdækning, velvære og beskyttelse mod sundhedskriser. WHO er ansvarlig for at etablere internationale sundhedsstandarder og -retningslinjer, levere ekspertvurderinger af globale sundhedsemner og sundhedsstatistikker for alle nationer samt at fungere som et forum for topmøder og debatter om sundhedsspørgsmål.

Vi befinder os endnu i den usikre, men også spændende position, hvor vi skal beslutte, hvilken verden vi ønsker at leve i, når COVID-19 skriver sig ind i historiebøgerne som en global periode med tab, ensomhed, økonomisk uro, politisk splittelse, men mest af alt en periode, der har styrket vores evne til at netværke og samarbejde på globalt plan.

 

Never Stop Giving

Pandemien har bragt os i en situation, hvor vi er blevet tvunget til at gentænke tid og sted og forestille os en tilværelse, hvor vi er alene, men alligevel står mere sammen end nogensinde før. I nogle dele af verden oplever vi allerede en redefineret normalitet, hvor vi er i stand til at spotte hinandens smil selv gennem mundbind, som mange steder fortsat er et krav.

Vi befinder os endnu i den usikre, men også spændende position, hvor vi skal beslutte, hvilken verden vi ønsker at leve i, når COVID-19 skriver sig ind i historiebøgerne som en global periode med tab, ensomhed, økonomisk uro, politisk splittelse, men mest af alt en periode, der har styrket vores evne til at netværke og samarbejde på globalt plan.

Formålet med vores ‘Never Stop Giving’-kampagne er understrege vores ønske om at hjælpe mennesker, der ikke er ligeså priviligerede som os selv, og give tilbage til de områder, hvor det er mest nødvendigt, da vi ser det som den eneste vej ud af krisen. Deltag i vores mission ved at støtte COVID-19 Response Fund.


 

Giv dine lokale COVID-helte en stemme

Hos Nordgreen mener vi, at enhver indsats betyder noget i kampen mod globale kriser, for vi tror på, at den sande kraft altid skal findes i fællesskabet og gennem kollektiv handling. Det er en del af vores mission at bidrage til, at hvert enkelt individ stræber efter at gøre deres bedste, da det er sådan kollektive indsatser formes og opnår global virkning. Derfor ønsker vi med denne videokampagne at give en stemme til dine lokale COVID-helte – mennesker, der har inspireret dig, og som du ser op til for deres indsats og mod til at tage risici for at hjælpe andre.

Del din historie om din lokale COVID-19-helt eller fortæl os om dit bidrag i kampen mod pandemien i en kort video via #neverstopgiving og lad os dele det med resten af verden.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe