Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

NORDGREEN x CHRISTOPHER: DESIGNET TIL AT STØTTE WORLD CHILD CANCER

Eksklusivt skabt til Christophers fans på verdensplan samt til de ægte danske designelskere lanceres nu ‘Christopher x Nordgreen’, der redefinerer Nordgreens signaturserie af unisex-uret Philosopher og støtter World Child Cancers mission om at sikre verdens børn lige adgang til kræftbehandling. ‘Christopher x Nordgreen’ er designet til at forene os i kampen mod børnekræft gennem støtte til World Child Cancer. Med hvert solgt ud vil et kræftsygt barn fra et udviklingsland modtage en omgang kemoterapi.

Samarbejdet med et bæredygtigt og socialt engageret brand om at skabe tidløse ure, der tjener et formål, understreger for Christopher vigtigheden af netop tid som en global opfordring til handling, når det kommer til børnekræft på verdensplan, herunder særligt i udviklingslandene. Christopher er allerede ambassadør for Børnecancerfonden, hvilket var den bagvedliggende årsag til, at han valgte at indgå samarbejde om en lignende sag med Nordgreen – denne gang på globalt plan. 

 

Udover at være verdenskendt sanger og musiker er den københavnbaserede Christopher en hjertevarm og jordnær person, der er opdraget med de skandinaviske principper om at yde støtte til mennesker i nød. Foruden at være elsket af det nordiske publikum har Christopher etableret sig på den globale scene og oplever tilslutning fra fans over hele verden. Denne symbiose mellem den nordiske vision og de globale udsigter er bindeleddet mellem artisten og Nordgreens værdisæt, som netop har bragt dette længe ventede samarbejde til live.

15 oktober, 2020 Af Jesper Stoltze

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe