Cyber Monday hos Nordgreen

Har du fundet dit favoritur endnu?

Vælg dit favorit designerur i dag - rabatkode er ikke nødvendig.

Choose well. Do good. Make it last.

Hos Nordgreen er Black Friday lidt af en gråzone. For nogle mennesker er denne længe ventede dag en mulighed for at få noget som de har længtes efter at få. For andre er det årets lyspunkt - det er der vi har mulighed for at tilbyde dem den største støtte gennem vores velgørenhedsmissioner. Udforsk tilbuddene på vores kollektioner og sørg for at vælge med omtanke og gør en forskel som varer ved.

Opdag Unika

Mød Unika - det mest elegante værk i Nordgreen familien. Udforsk variationerne af urremme og urskiver og sammensæt det ur der passer dig bedst.

Opdag Philosopher

Opdag vores iF Design Award vinder - Philosopher. Minimalistisk, og alligevel elegant og funktionelt, philosopher vil løfte ethvert look

Opdag Native

Vores Native ur, simpelt, men sofistikeret, er et let og moderne hverdags ur der vil passe til ethvert outfit.

Opdag Infinity

Hvad sker der når man fjerner alt det overskydende fra et ur? Infinity. Perfekt elegant. Perfekt tidsløst

Udforsk vores bestsellers

Opdag vores mest populære modeller til de bedste priser. Løft dit look med et statement ur der aldrig går af mode

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods