Scandinavian Designer Watches

See the new summer collection today!

Earth Day: The Nordgreen Way

Læs mere om vores simple og bæredygtige initiativer

Shop Herre Shop Dame

Earth Day's Month

22. april er Jordens dag. Men her på Nordgreen har vi besluttet at gå lidt længere og forpligte os til tre mikroinitiativer ved at afsætte en uge til hver i April. Som firma gør vi en hel del for at minimere vores miljømæssige fodaftryk og give tilbage til en række projekter. Men sandheden er, at hvis  enkeltpersoner ikke også forpligter sig til at gøre de små ting, vil det ikke være muligt at gøre en varig forskel. Vi håber du vil være med til at dele dine egne ideer og initiativer med #earthdaythenordgreenway og #earthdayeveryday.

Uge 1

"Cut the Crap"

Week 1 Challenge.jpg

Uge 1

"Cut the Crap"

Vil vi fokusere på at skære ned på brugen af plast i hverdagen ved at købe produkter med alternativ (eller ingen) emballage, når vi handler. Og prikken over i'et er at transportere dine varer hjem i en genanvendelig mulepose. Du kan dele fotos af dine plastfrie lifehacks med os med #earthdaythenordgreenway og #cutthecrap.

Uge 2

"Meat you halfway"

Week 2 Challenge.jpg

Uge 2

"Meat you halfway"

For dem af os, der elsker vores proteiner, kan tanken om at skære vores kødforbrug ned være en udfordring. Ikke at spise kød i en uge vil helt sikkert ikke dræbe dig, men det vil helt sikkert gøre dig stærkere. Det kan evt. du eksperimentere med nye opskrifter og får nogle nye smags- og teksturoplevelser. Fortsæt og del fotos af dine succeser (og fiaskoer) med os med #earthdaythenordgreenway og #meatyouhalfway.

UGE 3

"On yer bike"

Week 3 Challenge.jpg

UGE 3

"On yer bike"

Denne uge er det tid til Tour de Nordgreen - vi pendler alle sammen på cykel! Vi er heldige nok til at bo i København - en af de mest cykelvenlige byer i verden med et massivt system af cykelstier. Så stik bukserne i dine sokker, find din hjelm og kom med os på din tohjulede hingst. Frisk luft. Dyrk motion. Og ikke mindst lidt vejrtrækning til miljøet. Del din cykeloplevelse med os med #earthdaythenordgreenway og #onyerbike.

Gaveguide
Udforsk
Nyheder
Udforsk

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods