Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Designet til at holde hele livet

Guardian er designet af Jakob Wagner og er mere end et ur. Det er en bevægelse. Et mindset.

OPDAG

ER BASERET PÅ VIDENSKABELIG FORSKNING OG ER DESIGNET TIL AT HOLDE I 100 ÅR.

Valg af materialer
Urkassen og dens bagside
Resultatet af forskningen viste, at det bedste til at lave en bæredygtig urkasse, når det kommer til holdbarhed, er metal. Når man kigger på den miljømæssige indflydelse metaller har, så er genbrugt, rustfrit stål (SS 316LN) det bedste, både med hensyn til energiforbrug og CO2 aftryk.
Valg af materialer
Urskiven
Træ, genbrugt rustfrit stål og havplastik er det bedste i forhold til CO2 aftryk, og med hensyn til energiforbrug er træ, genbrugt rustfrit stål og andre genbrugte metaller, det der bruger mindst. Men urskiven er forseglet inde i uret, og har derfor en længere forventet levetid. Baseret på materielle egenskaber, er det valgte materiale messing.
Valg af materialer
Glasset
Resultaterne viste at safirkrystalglas er betydeligt mere resistent over for ridser og frakturer end silica (mineralglas). De indikerer også, at det ikke kun har bedre mekaniske egenskaber, det kræver også færre enheder over 100 år. Udover det, så er det også markant mere miljøvenligt. Af disse grunde er safirkrystalglas blevet valgt til at være Guardians glas.
Valg af materialer
Urremmen
Guardians urrem er produceret af det mest bæredygtige rustfrie stål i hele verden, leveret af verdens førende producent af dette materiale, Outokumpu, der er fokuseret på at give industrien bæredygtige løsninger.

Guardian Sølv Hvid Skive med Sølv H-Link Urrem

2.799,00 kr 3.499,00 kr
-20%

VERDENS MEST HOLDBARE UR?

GUARDIAN BY NORDGREEN

Guardian er en manifestation af Nordgreen. Det er en fysisk udforskning af alle de værdier, der er kernen i brandet. Det handler om respekt og ansvarlighed, inspirerende skandinavisk design og aktivering af fællesskabet.

Shop nu