Jakob Wagner:

“When your design is just right, where it is the simplest expression of an idea, then does it attain integrity.”

Læs blog
Jakobs choice 2.jpg

Giving Back

Jakobs valg: Uddannelse

Det projekt som står vores designer Jakob Wagner nærmest er at kunne give uddannelse i samarbejde med Pratham UK. Han mener, at alle har ret til en god uddannelse. Jakob er overbevist om, at hvis alle er bedre uddannede, bliver verden et bedre sted. Jakobs personlige yndlingsur er Philosopher Gun Metal med Blå Læderrem.

Gå til CSR Program

Mød Jakob Wagner

Lær mere om Nordgreens designer

Video thumbnail.jpg

Få et postkort med når du køber et ur

Ikoniske danske design

Packaging 2 1.jpg

Vi har samlet en håndfuld af de mest ikoniske danske design, som har som har sat sit præg i Danmark og rundt i verden. Vi ønskede at dele det allerbedste fra vores land med jer alle sammen. Nyd en udvidelse af Nordgreens autentiske danske oplevelse med dette postkort.

Shop Bestsellers Blog

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods