Sæt året i gang ved at forkæle dig selv

Få op til 25% rabat på udvalgte ure

Shop Native Shop Unika
discontinued Native.jpg
discontinued Unika.jpg

Gratis vegansk læderurrem og en miljøvenlig mulepose med hver ordre

Som en del af vores Awareness kampagne i denne måned, vil vi prøve at fremme en højere bevidsthed omkring shopping. Som et symbol på vores anerkendelse af at vælge med omtanke og gøre noget godt for fremtiden, vil der med hvert køb foretaget i januar komme med en gratis urrem af vegansk læder og en mulepose af genbrugsbomuld.

Sørg for at tilføje den veganske læderurrem til kurven og brug koden VEGANSTRAP ved kassen. Du kan også tilføje en gratis mulepose til din ordre.

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods