translation missing: da.general.general.skip_content

FIND DEN PERFEKTE VALENTINSDAGSGAVE MED OP TIL 20% RABAT

Image description is missing

UDFORSK VORES NYESTE PRODUKTER

Find den perfekte valentinsdagsgave med op til 20% rabat.

For hver ordre støtter vi en velgørenhed, som du vælger.

  • 4.7 | +23.000 Anmeldelser

Vil du være min valentin?

For at fejre kærlighedens årstid, har vi gentænkt vores Terra armbånd og vores Kaj armbånd, ved at tilføje små, sart lyserøde kvarts sten, der kan minde jer om jeres særlige bånd. Få vores limited edition Kaj og Terra til valentinsdag i år.

Terra Armbånd

449,00 kr

special edition

TERRA Armbånd
FRA ROSENKVARTS

Giv din elskede en speciel gave

udforsk nu

Kaj Armbånd

349,00 kr

special edition

KAJ Armbånd
MED ROSENKVARTS

Den perfekte Valentinsdagsgave.

udforsk nu

Nordgreen x Copenhagen Cartel

Ocean Hero

Den eksklusive Nordgreen x Copenhagen Cartel capsule-kollektion er en nytænkning af vores prisvindende Philosopher ur. Uret kommer med en rem i tre farvekombinationer, inspireret af naturens farvepalette og lavet af SEAQUAL® garn. 1% af indtægterne fra Ocean Hero kollektionen bliver doneret til Healthy Seas - en NGO der arbejder på at rense havene for skadelige elementer.

Image description is missing

STATEMENT SMYKKER

Vores drøm om at blive verdens førende valg inden for ansvarlige accessories har ført os til vores helt nye sortiment af fremragende smykker til kvinder og mænd, som nu er lanceret. Inspireret af og designet til at støtte de missioner, som vi tror på. Hver linje introducerer en fin balance mellem materialer fra naturlige kilder og moderne looks, samtidig med at vi forbliver tro mod vores inspirerende skandinaviske designarv.

Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing

Brynna Halskæde

549,00 kr

INTRODUCERER

Lavet til at støtte vores mission

Udforsk vores nyeste kollektion af unikke smykker. Inspireret af, og designet til at støtte, den mission vi tror på - Jorden, Havet og Urbanitet. Hver kollektion er en fin balance mellem naturligt fremskaffede materialer og moderne udtryk, inspireret af vores skandinaviske designarv. Naturlige ædelsten møder milde, laboratoriedyrkede diamanter og genbrugt rustfrit stål bliver til statement smykker.

shop nu

Efterår/Vinter 2022 TACTILE REMINISCENCE

Dyrk den salige følelse af nostalgi.

Med inspiration fra den introspektive kvalitet ved den kommende årstid, har vi arrangeret en visuel fest af følelser, manifesteret i en kollektion af nytænkte ure fra vores kernekollektion. Fortryllet af ideen om at indfange minder gennem fysiske følelser, har vi skabt et visuelt univers, hvor naturens teksturer kommer til live, og minder os om fortidens glæder.

Minimalistiske urskiver udvilker Clous de Paris mønstre

Pioneers unikke teksturerede mønstre giver urskiven en følsom dybde, hvilket giver et underspillet, men bemærkelsesværdigt indtryk. Den kan fås i tidløs Charcoal Black og sofistikeret Ash Grey.

Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Bestseller
PI42BL3LBLTB
PI42BL3LBLTB

Pioneer

Sort Clous de Paris Skive - 3-Link
2.195,00 kr

VORES KRONOGRAF GENTÆNKT

SPECIAL EDITION
ALL-BLACK PIONEER

Oplev definitionen af elegant timewear. Vores Red Dot Design Award-vinder, Pioneer-kronografen, er tilbage i en helt ny farve - helt sort urkasse i rustfrit stål kombineret med sofistikerede teksturerede subdials.

Sarte krystaller møder bløde, metalliske strukturer

Ved at kombinere to forskellige materialer på Native og Unikas urskiver løftes deres design, til et nyt niveau af legende elegance, der gør dem til perfekte statement ure fra morgen til aften. Unika kan fås i Børstet Sølv og Native kan fås i Børstet Sølv, Guld og Rosa guld.

Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Bestseller
NR28RG5LROCS NR32RG5LROCS
NR28RG5LROCS NR32RG5LROCS

Native

Sunray Krystal Skive - 5-Link
1.595,00 kr

INTRODUCERER

URSKIVER MED KRYSTALLER

Som en fortsættelse af vores efterår/vinter leg med teksturer, har vi nytænkt vores Unika og Native 28mm ure med diskrete, men bemærkelsesværdige krystaller i deres urskiver, som vi har sat i modsætning til den rå følelse af børstet metal, for lidt ekstra kant.

Shop nu

TIDLØSE SOLBRILLER DER KAN BRUGES ÅRET RUNDT

Find solen frem, selv når den ikke skinner, med et par af vores flotte, nye solbriller. Få en blød, naturlig nuance af grøn, brun eller blå i dit syn på verdenen.

Image description is missing

Anholt

Clear Crystal
810,00 kr

INTRODUCERER

BIO-ACETAT SOLBRILLER

Designet til at blive brugt hvor som helst - fra uendelige strande, til de urbane paradiser. Lavet med den højeste respekt for mennesker og planeten, med topkvalitets bioacetat og genbrugt nylon i linserne, i tre lette og muntre farver.

Shop nu