hero image.jpg

Oplev vores nye remme

Bohéme kollektionen

Shop Herreure Shop Dameure
Native landingpage.jpg

The Timeless Classic

The Native

Native herremodellen er inspireret af den bæredygtige by, København. Den fanger essensen af Skandinavien i fysisk form. Bohéme-remmen passer til urene i sølv og rose guld til 36mm og 40mm.

Se native kollektion
Philospher landingpage.jpg

The Statement piece

The Philosopher

Philosopher: The Statement Piece Philosopher herremodellen udstråler styrke. Den er stærk og solid og skaber en forbindelse mellem tanke og handling. Bohéme-remmen passer til urene i sølv, gun metal og rose guld til 36mm og 40mm.

Se Philosopher kollektion
Infinty landingpage.jpg

the subtle standout

The Infinity

Infinity herremodellen har fokus på god smag. Det diskrete ved uret fremhæves ved at fjerne alt, der er overflødigt, omkring det. Bohéme-remmen passer til urene i sølv og rose guld til 32mm og 40mm.

SE INFINITY KOLLEKTION

Nordgreen - Det er ligger i navnet

Design med omtanke

Jakob CSR Collage.png

"Nord" beskriver vores nordiske identitet. Vores designer Jakob Wagner har vundet en række af hæderlige priser, designet produkter for Bang & Olufsen og andre store skandinaviske brands. Vi har forsøgt integrere vores danske værdier i alt hvad vi gør. "Green"-delen af vores navn reflekterer vores engagement til miljøet. Gennem vores tre NGO partnerskaber, har du som kunde, en unik mulighed for at give lidt til et godt formål.

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods