Til Maj lancerer vi to nye modeller. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i sektionen herover for at sikre dig seneste nyheder og vær de første som kan benytte sig vores eksklusive rabat. For mere information om de nye modeller - se sektionerne herunder

Chrono silver white 1.jpg

Den minimalistiske Chronograph

Meet The Pioneer

Vores nye Chronograph repræsenterer den danske tankegang om "videnskab for menneskeheden". En ide udviklet af generationer af danskere og sat som det ultimative mål at udvikle produkter, der har en positiv indvirkning på menneskeheden med hensyn til design, videnskab og innovation.

Forudbestil nu

Chrono silver black 1.jpg

Chrono silver blue 3.jpg
NATIVE GOLD BLUE SIDE  lowres 1440x

Klassisk minimalistisk håndværk

Vi introducerer: The Native Re-modeled

Vi er glade for endelige at k kunne præsentere Native i 32mm. The Native 32mm tilføjes til vores klassiske kollektion, hvor der allerede eksisterer modeller i 36mm / 40mm. Hele Native kollektionen har fået et "facelift", og kommer nu med afrundede sekund- og timevisere og buet glas. Ydermere, har vi udvidet kollektionen, så alle Native ure vil være tilgængelige med sort- og blå urskive.

Forudbestil nu

Native 2.0   silver 2.jpg

Native 2.0   Rose gold 2 519ac7a2 208e 40f6 be45 e8b91fb7a93b.jpg

Nordgreens Kickstarter Rejse

Hvad er Kickstarter?

Læs Mere

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods