Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Hvad er tid?

Cosmic Calendar Tour er en opfordring til at begive sig ud på en nysgerrig rejse, til at hige efter viden og forståelse. I sidste ende er tid og eksistens et mysterie. Men det er gennem vores søgen efter mening og forståelse, at vi kan undersøge universets kompleksitet og finde vores plads i det.

Et nyt syn på tid
Et af de vigtigste designelementer på dette unikke collab-ur er det røde print på safirglasset. Hver gang du kigger på dit ur, vil du se tiden gennem filteret og blive mindet om, hvor flygtige vi mennesker er ... hvilket forhåbentlig vil minde dig om at bruge din tid med omtanke.
Tidsrejse
Det subtile sandblæste mønster på urskiven er inspireret af neolitiske hulemalerier. Nogle af de tidligste kunstværker, der findes på planeten.
Genanvendt rustfrit stål
Urkassen med børstet finish er fremstillet af mindst 85% genanvendt rustfrit stål.
Unik bagside
Den individuelt nummererede bagside viser et stykke mesoamerikansk kunst fra omkring 300 e.Kr. med en langhalet edderkoppeabe i midten af en spiral dannet af dens hale.
Miyota urværk
Miyota quartz-urværket er fremstillet i Japan og er ekstremt præcist og pålideligt.

Native

Souvenir x Nordgreen Limited Edition
1.715,00 kr

Souvenir x Nordgreen

Ur i begrænset udgave

Vores klassiske Native ur er blevet gentænkt i dette samarbejdsprojekt med Souvenir. Tidens absoluthed er både en advarsel og en påmindelse om, hvor kort vores tid på planeten er.

Shop nu
Image description is missing
Image description is missing
Tjek vores Souvenir x Nordgreen hoodie - 100% økologisk bomuld indfarvet med naturligt Nano Earth-farvestof.
Tjek vores Souvenir x Nordgreens t-shirt "Cosmic Tour" - med et overblik over den kosmiske kalender.

Hoodie | Souvenir x Nordgreen Limited Edition

1.349,00 kr

Souvenir x Nordgreen

Hættetrøje

Med det unikke billede af den mesoamerikanske edderkoppeabe og samarbejdet "warning" er vores hættetrøje fremstillet af 100% økologisk bomuld og indfarvet med naturlig Nano Earth-farve, der kombinerer natur og videnskab.

shop nu

T-Shirt

599,00 kr

Souvenir x Nordgreen

T-Shirt

T-shirten bærer collab-grafikken og er lavet af 100% økologisk bomuld med en vægt på 230 gr/kvm. Indfarvet med Nano Earth-farve og har en kronologisk historie om galaksen på ryggen.

shop nu

Souvenir x Nordgreen Collab

Vi er fascinerede af tid. Og af tidens enorme skala. Fra universets begyndelse til netop dette sekund. Når man sætter et menneskeliv ind i dette perspektiv, virker vi ubetydelige - blot en dråbe i den store sammenhæng. Nature of Time-samarbejdet er en opfordring til at begive sig ud på en nysgerrig rejse, til at hige efter viden og forståelse.

Kampagne
Øliv
Denne collab-kampagne handler om tid og eksistens. I filmen af Florence de l'Olivier portrætteres et par på deres rejse gennem livet. Hele kampagnen er produceret lokalt. Alle involverede bor på øen. Vi vil gerne sætte et eksempel og gøre produktionen så bæredygtig som muligt.
Lokation
Filmet på lokation i hjertet af historien
Kampagnen blev skudt i Necròpolis de Son Real, et arkæologisk sted af stor betydning for arkæologien på Balearerne. Det historiske sted fungerer som en stærk kulisse for reflektion over tidens gang og udviklingen af den menneskelige eksistens.
Ansvarlighed
100% certificeret økologisk bomuld indfarvet af naturen
Nano Earth-farver kombinerer naturlige ingredienser med videnskab. Fremstillet i Portugal (EU) af en arbejds- og miljøvenlig fabrik, som er GOTS-certificeret og bruger 43% solenergi. 100% komposterbar emballage.
Limited Edition
Individuelt nummereret kunst
På urkassens bagside ses et stykke mesoamerikansk kunst, der forestiller en edderkoppeabe i midten af en spiral skabt af dens egen hale. Grafikken, der stammer fra omkring 300 e.Kr., er en hyldest til tidens gang.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe