Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Nordgreen Collaborations

Eksklusive samarbejder med brands og personligheder – her på siden finder du de modeller, der er blevet til i mødet mellem os og en særligt udvalgt.

Disse modeller kommer i et begrænset antal, så skynd dig før de er udsolgt!

Souvenir x Nordgreen Collaboration

Hvad er tid?

I sidste ende forbliver tidens og eksistensens natur i den kosmiske kontekst et mysterium.
Men det er gennem vores søgen efter mening og forståelse
at vi kan løse universets kompleksitet og finde vores plads i det.

Image description is missing

Nordgreen x Copenhagen Cartel

OCEAN HERO

Den eksklusive Nordgreen x Copenhagen Cartel capsule-kollektion er en nytænkning af vores prisvindende Philosopher ur. Uret kommer med en rem i tre farvekombinationer, inspireret af naturens farvepalette og lavet af SEAQUAL® garn. 1% af indtægterne fra Ocean Hero kollektionen bliver doneret til Healthy Seas - en NGO der arbejder på at rense havene for skadelige elementer.

Image description is missing

Nordgreen x Mathilde Gøhler

For at støtte My Foundation

Mathilde Gøhler er en dansk model, populær influencer og en meget beundret figur. Hun har grundlagt organisationen My Foundation, som støtter uddannelse og sundhed for børn i Kenya.
Hun deler sin passion for sådanne aktiviteter med Nordgreen og vores sociale engagement, hvilket i sidste ende førte til dette collaboration. For hvert ur, der købes gennem dette samarbejde, vil en del af indtægterne blive doneret til My Foundation for at give drikkevand til børn i Kenya i en måned.

Image description is missing

Nordgreen x Christopher

Støtte til World Child Cancer

Christopher er en dansk sanger, som har tiltrukket sig opmærksomhed over hele verden. Han og Nordgreen er gået sammen med det formål at støtte World Child Cancer, en organisation, der støtter kræftbehandling af børn verden over, gennem samarbejdet og salget af urene.

Desværre er samarbejdsmodellen udsolgt på grund af stor efterspørgsel.

Image description is missing

Nordgreen x Moomin

MOOMIN TROLL

Moomin-figurerne er skabt af den finske maler og kunstner Tove Jansson. Som forfatter er Toves ekstraordinære talent anerkendt verden over, og hendes originale Moomin-romaner er stadig elsket af børn og voksne i alle aldre næsten 80 år efter, at de blev udgivet første gang.
Toves skrivestil er enkel og humoristisk og passer perfekt til den skandinaviske elegance, som følges af Nordgreens filosoffer-serie.

Image description is missing

Nordgreen x Miffy

Miffy

Philosopher x Miffy er Nordgreens første og mest populære samarbejdsprodukt. Siden lanceringen er den blevet taget op af forskellige medier og har tiltrukket sig stor opmærksomhed.
Samarbejdet blev født ud fra Nordgreen og Niffys fælles designværdi: "Less is more".
Ud over den sølvfarvede version fås nu også den nye rosa guldversion.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe