Se hvad der karakteriserer hver enkelt af vores modeller

Lær mere om Nordgreens ure

Video Thumbnail 1.jpg
Nordgreens ure are skabt i den bedste kvalitet og ud fra de højeste design standarder. En komplet og harmonisk kollektion med 3 modeller, som alle har deres egne karakteristiske træk. Se her hvilket et, der er det helt rigtige for dig.
Philosopher RG Brown PV GB.jpg

Philosopher: The Statement Piece

Vores Philosopher kvindemodel har rene linjer, som gør den moderigtig og velovervejet. Uret er inspireret af den skandinaviske tankegang, der inkluderer frie tanker. Denne frihed er understøttet af en præcis hævet urkasse, der udstråler selvstændighed.

Se mere
Infinity RG Brown PV GB.jpg

Infinity: The Subtle Standout

Infinity kvindemodellen er let og delikat. Fuldend dit underspillede klassiske look med dette ur. Designets elegance bliver understreget ved kun at beholde de vigtigste elementer. Det er fremhævet af urskivens linjer, der passer perfekt, uanset hvilket look du vælger.

Se mere
Native RG Brown PV GB.jpg

Native: The Timeless Classic

Vores Native model til kvinder er udviklet med stærk inspiration af den minimalistiske skandinaviske stil. Uret har den klassiske balancerede følelse af København og den tilhørende livsstil, både i designet og i ånden. Det raffinerede look ses blandt andet i urskiven, der er fri for enhver kompleksitet.

Se mere

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods