Giving Back Program

En historie

Skabt af dig

Inspireret af social ansvarlighed og danske værdier ønsker vi også at give en hjælpende hånd. Derfor støtter vi en af tre sager, hver gang vi sælger et ur. Vi har valgt at fokusere på nedestående tre områder, fordi de betyder meget for os.

Og det bedste af det hele? Du har helt selv mulighed for at vælge, hvilken historie du ønsker at skabe.

Giving back

Vores tre mærkesager

 • Sundhed

  Rent drikkevand

  Vores samarbejde med Water for Good giver to måneder rent vand til en person i Den Centralafrikanske Republik når du køber et Nordgreen ur.

 • Uddannelse

  Uddannelse til børn

  Vores samarbejde med Pratham UK vil give 1 måneds gratis uddannelse til et barn i Indien når du køber et Nordgreen ur.

 • Miljø

  Beskyttelse af regnskoven

  Vores samarbejde med Cool Earth vil beskytte 50m2 regnskov i Latinamerika når du køber et Nordgreen ur.

 • Giving back

  Sådan gør du

  Du finder det unikke serienummer på bagsiden af dit ur. Herefter skal du finde dit Certificate of Autenticity i din urkasse. Indtast præcis den viste kode, både med “-” og det store bogstav til sidst. Nu til den sjove del - vælg din favorit sag, så donerer vi pengene til den!

  Tryk her for at indtaste din kode

  Vores bæredygtige initiativer

  CO2-neutral
  Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
  Bæredygtig emballage
  Vores emballage er FSC-certificeret. Pappapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugsplastikflasker
  Giving Back Program
  Vores Giving Back-program bygger på vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etableret i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
  Ansvarlig produktion
  Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og følger dansk arbejdspraksis.

  Besøg vores partner brands

  Welcome to Nordgreen

  You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

  Payment methods