Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

CIRKULARITET

Guardian er designet med fokus på cirkularitet. Dette er en del af dets design DNA, hvilket tager hensyn til hele produktets livscyklus.

Guardians cirkularitetsbevidste design sikrer, at når uret når enden på sin levetid, så kan det få nyt liv på en mængde forskellige måder.

SOM MANIFESTATIONEN AF NORDGREENS KERNEVÆRDIER, RESPEKT OG ANSVARLIGHED FOR MENNESKER OG FOR PLANETEN, ER AMBITIONEN BAG GUARDIAN AT FREMSTILLE EN UR-KOLLEKTION MED ET SÅ LAVT CO2 AFTRYK SOM MULIGT.

01 TRANSPORT, LOGISTIK OG OPVEJNING

Guardians indpakning bliver transporteret fra Sverige til Danmark i elektriske køretøjer. Det endelige produkt bliver transporteret via luft eller over land, alt afhængigt af hvilket marked det skal ud til. Forsendelser til USA og Asien forgår med lufttransport, mens forsendelser inden for Europa transporteres via land eller vand. I nogle situationer, henter butikker deres ordre direkte fra Nordgreens lager i Danmark.

CO2-udledningen fra transport og logistik bliver opvejet i samarbejde med det UNFCCC-certificerede projekt; Yunnan Lincang Zhenai Hydropower Project i Kina.

02 NEM OG SIMPEL VEDLIGEHOLDELSE

For at sikre holdbarheden af Guardian har vi samarbejdet med adskillige reparations-centre verden over, sådan at hvis dit ur har brug for at blive repareret, kan du gå direkte til en af vores samarbejdspartnere. På den måde vil mængden af transport frem og tilbage blive reduceret.

03 TILBAGEKØB OG REFURBISHMENT

Med Guardian kommer en ny strategi for cirkulær økonomi: et buy-back program, der tager så mange resurser som muligt tilbage i forsyningskæden. Derfor har du mulighed for at få købt dit ur tilbage, og få en procentdel af originalprisen på uret refunderet.

De ure der bliver sendt tilbage til os i nogenlunde god stand, bliver repareret og poleret, så de lever op til samme kvalitetsstandard som et nyt ur og kommer tilbage i forsyningskæden gennem Nordgreens refurbished online butik.
Kundeservice

04 GENBRUG

Hvis uret er i en stand hvor det ikke kan blive refurbished, så bliver det genbrugt. Denne proces sker i en specialiseret facilitet i Holland.
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing

INNOVATION

Drevet af respekt og ansvarlighed bestræbte vi os på at skabe Verdens mest bæredygtige ur.

En drivende kraft bag tilblivelsen af Guardian var også ønsket om at blive bedre og lære nyt.

3D PRINTET INDPAKNING

Hvert Guardian ur kommer i en smuk, 3D printet kasse, der bliver lavet på bestilling, så man undgår overproduktion. Den smukke Guardian kasse er lavet af andengenerations genbrugt PET-emballage produceret af Lost Boys Lab i Sverige.

Image description is missing

100% genbrugt PLA plastik, 3D printet

EN INNOVATIV TILGANG TIL INDPAKNING

På linje med Nordgreens mission og vision, vil vi gøre Guardian så tilgængelig for vores community som muligt. Derfor har vi integreret en NFC-chip på bunden af hver Guardian kasse, så ejere af Guardian kun er et enkelt klik fra vores digitale univers, hvor man kan holde sig opdateret om nye medlemmer, inspirerende historier og aktiviteter.

Kassen som uret kommer i er lavet, så det er en fysisk manifestation af Guardians stærke narrativ - ved at dreje låget, ændrer man ordkombinationerne, og skaber tankevækkende øjeblikke…

DESIGN FOR LIFE

Med deres "Design For Life" -tilgang, er det de kreative hjerner i Pearlsfisher London, der har bragt emballagen til Guardian til live.

Læs mere om, hvordan de gør brands som Nordgreen endnu mere fremtidssikrede, direkte fra Mike Branson, Founding Partner & Group Chairman i Pearlfisher.

Image description is missing
Image description is missing
Guardian Sølv Hvid Skive med Sølv H-Link Urrem

Guardian by Nordgreen

40mm

2.799,00 kr 3.499,00 kr
Gå til produkt

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe