Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

EN TRIUMF AF PRINCIPPET OM FORM OG INNOVATIV VISION

Skåret ned til det helt nødvendige og hvor hver enkelt del spiller en rolle, ville vi gerne have at vores flagship ur var et smukt eksempel på skandinavisk design.

På samme tid, blev vi ledt på vej af en ensporet beslutsomhed om at producere et ur der, fra et miljømæssigt perspektiv, nok er det næstbedste efter ikke at have et ur.

Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Image description is missing
Guardian er lavet med en urskive i tre lag, der forbinder tidens gang til hvorfor, hvordan og hvad din individuelle vision for fremtiden er.
Urets centrum, lavet af højt raffineret titanium, er visionsringen der reflekterer den omkringliggende verden.
Urets visere stråler ud fra ringen, og forbinder individets vision med den evige proces af sekunderne, timerne og minutterne der går.
Cirklen for enden af sekundviseren indkapsler hvert enkelt sekund, som sekundviseren drejer rundt, og illustrerer vigtigheden i at være i øjeblikket.

OM JAKOB WAGNER

Jakob Wagners værker har været udstillet internationalt og har modtaget adskillige priser (6 IF-priser, 3 Red Dot priser, Bundespreis, Designer of the Year.) Hans værker er en del af den permanente udstilling på MoMA i New York.

Wagners simple, men alligevel sofistikerede tilgang udtrykker essensen af et produkt på en minimalistisk, poetisk og legende måde. Hans design-proces er detaljeret og indtænker alle vinkler på brugeroplevelsen, hvilket resulterer i et tidløst, afbalanceret design.

Image description is missing
Image description is missing

"Det er mit ønske, at folk ser på The Guardian og føler sig myndiggjort. Får lyst til at træde i karakter. At gøre mere. At inspirere andre og have en personlig følelse af formål."

Jakob Wagner, Urdesigner hos Nordgreen

Image description is missing
DESIGNET TIL AT HOLDE DE NÆSTE ÅR
Guardian Sølv Hvid Skive med Sølv H-Link Urrem

Guardian by Nordgreen

40mm

2.799,00 kr 3.499,00 kr
Gå til produkt

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe