Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

GUARDIAN ER MERE END BARE ET UR. DET ER EN BEVÆGELSE. ET MINDSET.

Med Guardian vil Nordgreen lave et fællesskab af folk der gør en forskel, ved at gøre det let. Ved at forbinde de individer der gør en forskel, og forene deres indsats med en række specifikke initiativer, for at få en bedre, fælles fremtid.

Ved at få vores community til at arbejde sammen om et fælles mål, kan vi opnå håndgribelige resultater.

professionel surfer & kreativ direktør
Masato Yukawa

"Det vi kan give tilbage til havet, er at ændre hvordan folk på landjorden føler. Det kunne være godt at skabe et miljø, fra et andet perspektiv, hvor alle tænker sådan."

geo-forsker
Wout Salenbien

”Jeg har set alle de scenarier, som Jorden har været igennem over millioner af år. Du kan se bjergkæder vokse frem, forsvinde igen, du kan se ørkener erstatte regnskov og al den ændring gennem tiderne sætter virkelig vores nuværende klimaændringer og menneskers indflydelse i perspektiv. Op den indflydelse får dig til at tænke over hvordan vi som samfund kan blive ved med at udvikle os. Og det er det jeg arbejder på, at sørge for at vores brug af resurser, og den indflydelse vi har, er mere balanceret.”

Brand strategiker og bæredygtighedskonsulent
Zane Valujeva

”Det er naivt at tro at vi kan redde verden gennem små, personlige livsstilsændringer, men alligevel bliver hver lille, individuel ændring hurtigt til mange. Og det er det perspektiv der betyder noget. Et godt sted at starte er med de tre R’er: reduce, reuse, recycle.”

Banyan Workspace
Rasheed Shroff

"Jeg har altid ment, at erhvervslivet har et ansvar for at give tilbage til det samfund, som det opererer i. Jeg tror det der inspirerede mig til at skabe Banyan workspace, og alt det vi gør her, var for at vise at det var muligt at drive en succesfuld virksomhed på en ansvarlig og miljøvenlig måde, og samtidig give noget tilbage til samfundet."

Grundlægger og CEO hos Copenhagen Cartel
Katrine Lee Larsen

"Vi er lidt rebelske. Vi ser os selv som aktivister, som også prøver at drive en virksomhed. I stedet for at stå med et skilt, så er det her min måde at vise verden hvad der er brug for nu"

Community clean-up
Anton Greiffenberg

”Vi kan ikke alle bare sidde og vente på at andre gør noget. Men det smukke ved det, er at når en tager initiativ, vil andre hurtigt følge efter. En person der gør noget for fællesskabet, bliver hurtigt til ti, og så hundrede.”

Executive director hod Pratham UK
Vinati Sukhdev

”Jeg tror på at alle kan være en Guardian, vi er alle lige investerede i planeten og andre mennesker. Forskellen er bare at nogle mennesker indser det, hvor andre ikke gør. Og igen, uddannelse er svaret for mig.”

Grundlægger af bureauet, kreativ mentor
Kian Bakhtiari

”Mangel på muligheder. Ikkeeksisterende lighed. Der er så meget uudnyttet, kreativt talent rundt om i verden, der aldrig for en chance for at blive til noget. Af geografiske, sociale eller kulturelle grunde. Det er bare ikke fair. Det er de barrierer jeg konstant arbejder for at nedbryde.”

Grundlægger - Lost Boys Lab
Stefan Larsson

”Fremtidens produktion vil blive fuldstændig redefineret af 3D printning. Vi kan printe på bestilling - lokalt - med genbrugte materialer. Fysiske lagre vil blive erstattet af digitale printfabrikker. Og det miljømæssige aftryk fra langdistanceforsendelser vil blive drastisk formindsket.”

Co-founder af kleen hub
Giuseppe Lanzafame

”Indpakning er en gammel industri, der mangler innovation. Vi forstyrrer den ved at ændre kundernes adfærd, i stedet for at introducere endnu et materiale, der ikke er bæredygtigt. Vi ser genbrug som et skridt fremad, ikke tilbage. Takket være ny teknologi, kan vi genbruge uden at lave kompromiser i forhold til komfort eller kvaliteten af oplevelsen.”

BLIV EN DEL AF THE GUARDIAN BEVÆGELSEN

Guardian er en igangværende rejse for at blive bedre sammen, gennem aktivering af fællesskabet. Det er et symbol, ikke bare på at man bekymrer sig om miljøet og menneskeheden, men på at man har styrken til aktivt at gøre en forskel.

Hvis du mener, at du har en historie der kan inspirere positiv handling hos andre, eller hvis du kender nogen der gør, så vil vi gerne høre om det.


Skriv til os på hello@nordgreen.com og fortæl os om det.

ET GLOBALT FÆLLESSKAB AF FOLK DER GØR EN FORSKEL

Find din mission
LOVE
THINK
VALUE
RESPECT
EARTH
NOW
TIME
HUMANITY
Guardian Sølv Hvid Skive med Sølv H-Link Urrem

Guardian by Nordgreen

40mm

2.799,00 kr 3.499,00 kr
Gå til produkt

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe