Se hvad der karakteriserer modellerne

Lær mere om hver enkelt Nordgreen ur

Video Thumbnail 1.jpg
Nordgreens ure er skabt i den bedste kvalitet og ud fra de højeste design standarder. En komplet og harmonisk kollektion med tre modeller, som alle har deres egne karakteristiske træk. Se her hvilket et, der er det helt rigtige for dig.
Philosopher Silver Black PV GB 540x

Philosopher: The Statement Piece

Philosopher herremodellen udstråler styrke. Den er stærk, solid og skaber en forbindelse mellem tanke og handling. Den kombinerer styrke og en tung konisk overflade med en hyldest til den kritiske tænkning. Som en ægte filosof rammer den balancen mellem videnskaben og menneskeheden.

Se mere
Infinity Silver Black PV GB 540x

The Subtle Standout

Infinity herremodellen har fokus på god smag. Det diskrete ved uret fremhæves ved at fjerne alt, der er overflødigt, omkring det. Detaljerne ved timeindikationerne fuldender dette on-point fashionable look til brug i din hverdag.

Se mere
Native Silver Black PV GB 540x

Native: The Timeless Classic

Native herremodellen er inspireret af den bæredygtige by, København. Den fanger essensen af Skandinavien i fysisk form. Opnå et klassisk, skarpt look, der både passer til arbejde og fritid. Det er nedtonet af de runde kanter og den simple urskive.

Se mere

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Papppapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugs plastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etablerer i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og ffølger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods