Glædelig jul fra alle hos Nordgreen

Tid til at give tilbage

Sammen kan vi give andre en god og varm Jul. Se længere nede hvordan

Shop Herreure Shop Dameure

Læs mere om vores nye samarbejde med Social Bite

Social bite thumbnail.jpg
Icon play white
introducing black Nylon Widget.jpg

Limited Edition Sort Nylonrem

Hjælp Social Bite og Nordgreen med at give et varmt julemåltid til en i nød ved at bruge koden SOCIALBITE. Vælg vores nye Limited Edition Sorte Nylonrem eller en af de mange andre fra kollektionen og donér samtidig et måltid til en hjemløs.

Shop nu
norgreen x social bite.jpg

Social Bite x Nordgreen

Social Bite

Social bid er en velgørenhedsorganisation, der at løser sociale problemer som sult og hjemløshed. Social Bite leverer madforsyninger og tag over hovedet. Social Bite Village, der tilbyder midlertidig indkvartering og meget mere. Nordgreen er glade for at kunne indgå et samarbejde med Social Bite for at gøre en forskel for dem, der har mest brug for det i juletiden.

Læs mere (Engelsk Opslag)
Gift Guide Widget.jpg

Giv den perfekte gave denne jul

Vores Gaveguide

Vores kollektion af ure er den perfekte gave at lægge under træet i år. Vælg mellem vores tidsløse klassiker The Native, vores Philosopher med den todelte urskive, den buede og elegante Infinity eller vores splinternye kronograf The Pioneer.

Gaveguide
Build your own bundle.jpg

Sammensæt dit eget gavesæt

Sammensæt den perfekte gave til jul med vores nye "Bundle Builder", og spar op til 20%. Vælg dit foretrukne ur, farve, størrelse, urskive, og 2-3 remme. Så pakker vi den i en fin gaveæske, der passer lige under træet. Sammensæt din julegave her!

Sammensæt Gavesæt

WE PUT OTHERS AND THE ENVIRONMENT FIRST

Why we do what we do

Læs Mere

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE

Our Giving Back Program

læs mere

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Papppapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugs plastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etablerer i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og ffølger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods