Vores Historie

Hvorfor vi gør, hvad vi gør

Som ur-elskere tror vi på, at alle ure bør have den højeste kvalitet og det bedste design. Som danskere tror vi på virksomheder, der er ærlige, bæredygtige, og sætter andre først. Som forbrugere kunne vi ikke finde et urfirma, som levede op til alle disse ting ind. Så vi skabte et. Vores navne er Pascar og Vasilij, og vi er to barndoms venner og ur-entusiaster på mission for at levere ægte dansk design og livsstil til alle.

Fokus på de små detaljer

Hos Nordgreen sørger vi for, at alle de skridt vi tager, er skridt i den rigtige retning.

Vores tætte samarbejde med Jakob Wagner, en af Skandinavens mest belønnede designere, sikrer os gennemtænkte og moderne produkter. Vi arbejder hårdt for at holde vores materialer, kundeservice og hele Nordgreen oplevelsen til de absolut bedste standarder. Flere måneders af overvejelser ligger bag hver enkelte detalje for at sikre en bæredygtig, funktionel og prisvenlig kollektion.

At gøre det på den danske måde betyder at gøre ting med stolthed og formål - vi ville ikke stille os tilfreds med andet.

En del af vores navn

"Nord" repræsenterer vores nordiske identitet. Vi stræber ikke kun mod at indfange den sofistikerede minimalisme, der er så immanent i dansk design, men har til formål at integrere danske værdier i alt, hvad vi gør. Vi arbejder aktivt for at inspirere tillid, tilskynde til samarbejde og fremme et åbent og ærligt miljø mellem os, vores medarbejdere, vores partnere og vores kunder.

"Green" står for vores vægt på bæredygtighed. Vi tager de nødvendige skridt for at sikre, at vores produkter og processer er så bæredygtige som muligt, eksemplificeret af vores genanvendelige emballage og partnerskaber med bæredygtige producenter.

Hos Nordgreen kommer de danske værdier af generøsitet og social ansvar altid først.

Sådan giver vi tilbageSom danskere er det, at tage vare om hinanden, en stor del af hvem vi er. Ikke alene vil vi sikre os at du er tilfreds med kvaliteten og designet af det ur, du har på dig, men vi vil også have dig til at føle dig godt tilpas med, hvad dit ur står for. Vi samarbejder med tre globale NGO'er for at gøre en forskel inden for sundhed, uddannelse og miljø.

Men vi vil have dig til at være en del af Nordgreen-historien: Med hvert køb har du den unikke mulighed for at vælge, hvilken sag du gerne vil støtte. Adgang til rent vand, rent miljø og uddannelse burde være en ret for alle, og det er vigtigt for os hos Nordgreen at vores ure inspirerer til en forbindelse, ikke kun mellem ur og ejer, men blandt alle.

Det er vores historie. Din historie starter her.

Vores bæredygtige initiativer

CO2-neutral
Ved at plante 1000'er af træer har vi opvejet vores kulstofemissioner genereret af vores kontor her i København. Alle vores globale forsendelser medregnet, også din Nordgreen-ordre.
Bæredygtig emballage
Vores emballage er FSC-certificeret. Papppapiret i vores emballage stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Filten på indvendige side af uræsken er lavet af genbrugs plastikflasker
Giving Back Program
Vores Giving Back-program bygger vores nordiske og danske værdier inden for sundhed, uddannelse og miljø, og er etablerer i tæt samarbejde med velgørende organisationer over hele kloden.
Ansvarlig produktion
Ved at samarbejde med danske partnere i udlandet sikrer vi, at vores udenlandske produktion opretholder de højeste standarder og ffølger dansk arbejdspraksis.

Besøg vores partner brands

Welcome to Nordgreen

You are currently shopping in

  • Free express delivery and returns
  • Pay in your local currency

Payment methods