translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis urrem med hvert ur eller sæt: brug koden FREESTRAP

Om os

Vores historie begyndte i 2017 med ideen om et ”aktivt” brand, der bruger veldesignede ure til at sætte gang i en positiv ændring. Vores grundlæggere, Pascar Sivam og Vasilij Brandt, forestillede sig ur-designs med rødder i den rige skandinaviske tradition, der sammenkobler formål og funktionalitet med et tidløst look, der kan bruges på tværs af generationer. Det er vores standard at tilgå livet med passion, og behandle miljøet med respekt. Og med respekt følger ansvar. Vi er klar over at der er mange lag i det ansvar, og vi sørger for at være transparente om hvad vi gør. Vi er 100% forpligtede til at sørge for at vores miljømæssige aftryk er nul, og vi føler et ansvar for at give tilbage hvor vi kan og hjælpe dem der virkelig har brug for det.

Vores vision

Nordgreens vision er at være pionerer inden for inspirerende, skandinavisk design, og bruge vores virksomhed til at inspirere opmærksomhed om og handling for de problemer vores planet, og menneskeheden står over for. Med vores produkter som den fysiske manifestation, vil vi sætte respekt og ansvar for planeten på så mange håndled som muligt.

Menneskene der sætter Nordgreen i bevægelse

Hvert eneste medlem på Nordgreens hold stræber personligt efter at udvikle bæredygtige løsninger og etablere et fælles værdisæt, der fremmer Nordgreens organisatoriske sigte mod en mere bæredygtig industri – og en mere bæredygtig klode.

Som en samlet enhed arbejder Nordgreens ansatte for at skabe en kundeoplevelse, der fokuser på kundens behov – og samtidig ser det som et redskab til at understøtte det globale samfunds behov. Nordgreens varige kundeoplevelser starter således hver og én med et engageret team og udvikler sig til at tjene globale, samfundsmæssige formål.

Vores mission

Vores virksomhed er forankret i respekt og ansvarlighed. Vi går forrest som et godt eksempel, vi innoverer og sætter inspirerende, skandinavisk design, livsstil og værdier på markedet. Med hvert enkelt ur udfordrer vi os selv og vores samfund, til at tackle de sociale og miljømæssige problemer, vores planet står over for.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe