Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Om os

Da vi startede Nordgreen i 2017 var det med ønsket om at lade vores flotte, veldesignede ure være katalysatorer for en positiv forandring. Et udtryk med rødder i den skandinaviske designtradition var grundlægger Pascar Sivam og Vasilij Brandts ide bag Nordgreen – designet skulle kunne bruges på tværs af generationer, det skulle være tidløst og forene formål og funktionalitet. Men med respekt følger også ansvar i mange lag. Derfor sørger vi for at være transparente.

Vores vision

Nordgreens vision er at skabe banebrydende og inspirerende skandinavisk design, der kalder på bevågenhed og handling omkring de udfordringer, som vores planet og menneskeheden står overfor.

Vores mission

Som virksomhed er Nordgreen forankret i respekt og ansvarlighed. Vi går forrest som et godt eksempel, vi er innovative og sætter Skandinaviens livsstil, design og værdier på landkortet.

Vores Historie

Hvorfor elsker vi ure så meget? Det gør vi, fordi når et ur er lavet rigtigt, siger det utrolig meget om os. Vi danskere - de evigt undervurderede modeelskere - holder af overkommelige produktioner, enkle designs, ren funktionalitet og den unikke skandinaviske historie.

Vi er indfødte københavnere - vi følger ikke modetrends. Vi holder os til det, der gør os glade - hver dag. Vi holder af hinanden. Vi har et ubrydeligt sæt af ansvarsværdier (det er ikke så skræmmende, som det lyder). Det tager udgangspunkt i vores tro på, at vi kollektivt står stærkere, end vi gør som enkeltindivider.

Vil du indfange alle disse værdier i et nyt urdesign og lave noget helt unikt? Så er der kun én person, du bør arbejde med. Jakob Wagner.

Jakob er en kendt dansk designer. Han har vundet adskillelige priser. Han har designet produkter for Bang & Olufsen og andre store skandinaviske mærker - han har endda designet et brandslukningsapparat, som findes i MoMA (ja, han redder liv - hvilken helt). Jakob er kendt for sit kendskab til brugeradfærd, simpelt design, fremragende håndværk og funktionalitet, der rækker ud over din forståelse af funktionalitet. Så det er derfor, vi gerne ville arbejde med ham.

Foruden at lave en ikonisk kollektion af ure ønskede vi også at give noget tilbage til velgørenhedsprojekter rundt om i verden. Socialt ansvar og det at tage sig af andre er en del af, hvem vi er.

Men vi tænkte, at det var vigtigt, at du også fik indflydelse. Som en del af vores “Giving Back Programme” kan du vælge hvilken sag, du ønsker at støtte gennem os. Vi arbejder med globale initiativer for at skabe håndgribelige forandringer inden for områder som sundhed, uddannelse og miljø. Det er de tre områder, som lægger vores hjerter særligt nært. Så vær med, og hjælp med at påbegynde en god historie, som vil forblive med dit ur resten af din tid (ordspillet var ikke beregnet).

 

Lœs mere Lœs mindre

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe