translation missing: da.general.general.skip_content

Udnyt det tidsbegrænsede tilbud med koden FREESTRAP  

Begyndelsen på det hele…

Nordgreens historie tager sin begyndelse i 2017 og udspringer af et ønske fra de to stiftere, Pascar Sivam og Vasilij Brandt, om at etablere et brand dybt funderet i den bæredygtige praksis kombineret med at skabe en både æstetisk og funktionel kollektion af designerure. Visionen blev virkeliggjort i fællesskab med den prisvindende, danske designer Jakob Wagner, som er kendt for sine designsamarbejder med brands som Bang & Olufsen, Hay, B&B Italia og Cappellini.

Et navn med mening

Nordgreen er et velkendt dansk efternavn sammensat af de to ord ‘Nord’ og ‘Green’. For os refererer ‘Nord’ til den nordiske identitet og designhistorie, mens ‘Green’ symboliserer vores engagement i miljøet – to ting, der er stærkt forbundet.

Forbindelsen til og respekten for naturen er udpræget i Norden. Her er bæredygtighed en livsstil, og ansvaret over for sociale og miljømæssige initiativer er et iboende element, som skaber nyttige og langvarige løsninger, der er med til at forbedre livet for alle.

Nordgreen tilpasser sine CSR-initiativer til disse nordiske principper gennem virksomhedens ‘Giving Back Program’, der understøtter nogle af de sundheds-, uddannelses- og miljørelaterede udfordringer, som vores globale samfund står overfor. Vores brand repræsenterer således en kollektion, der på én og samme tid lever op til sit ydmyge formål, en stolt designhistorik og et ansvar for at give tilbage.

Menneskene der sætter Nordgreen i bevægelse

Hvert eneste medlem på Nordgreens hold stræber personligt efter at udvikle bæredygtige løsninger og etablere et fælles værdisæt, der fremmer Nordgreens organisatoriske sigte mod en mere bæredygtig industri – og en mere bæredygtig klode.

Som en samlet enhed arbejder Nordgreens ansatte for at skabe en kundeoplevelse, der fokuser på kundens behov – og samtidig ser det som et redskab til at understøtte det globale samfunds behov. Nordgreens varige kundeoplevelser starter således hver og én med et engageret team og udvikler sig til at tjene globale, samfundsmæssige formål.

Fortællingen fortsætter

Nordgreens vision er at bane vejen for den næste bølge af ansvarligt dansk design, og vores mission er at innovere og udbrede den ansvarlige danske designpraksis og livsstil til resten af verden. For at nå det mål udfordrer vi derfor gang på gang vores designstandarder, ligesom vi hele tiden holder vores forpligtelse over for det globale samfund – og planeten – i hævd.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe

x