Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Philosopher: Værdsæt magten bag kritisk tænkning

Hos Nordgreen har vi tre forskellige modeller i vores kollektion, der hver har deres egne egenskaber og styrker. Vi vil nu dykke ned i detaljerne om, hvad der gør hvert Nordgreen ur unikt samtidig med at være en del af en forenet gruppe. Vi vil have fokus på designet og inspirationen bag vores Philosopher, Infinity og Native ur over de næste uger.

Philosopher uret er mere end et moderigtigt ur – det er et statement piece. Læs om egenskaberne bag dette skandinaviske design mesterværk, og hvad der inspirerede det.

Philosopher Model Nordgreen 1 Philosopher Model Nordgreen 2 Philosopher Model Nordgreen 3

Skandinaviske design detaljer

Designets koniske form og forhøjede urkasse stjæler først og fremmest rampelyset. På Philosopher uret kan du, som det eneste ur fra Nordgreens første kollektion, også se datoen på urskiven. Mens de andre modeller er underspillede og elegante, er der meget udtryk at finde her. Nogle ure er et statement, der udtrykker magt, og Philosopher uret er bestemt et af dem. Det er et eksempel på det allerbedste ved skandinavisk design. Viserne på uret skaber en tydelig adskillelse mellem fortid og fremtid med en viser, der peger frem, mens den anden peger bagud. Med en solid base og stærkt design vil folk omkring dig mærke dit nærvær, når du træder ind i et rum med et Philosopher på armen. Etabler din tilstedeværelse, tag initiativ og observer ikke blot men vær handlekraftig.

Frie tanker

Udover et stærkt design er følelserne og meningen bag uret også kraftfulde. Fremvis dine frie tanker og din ytringsfrihed ved at bære et Philosopher fra Nordgreen. I filosofien betragtes frie tanker stadig som værende inden for rammerne af videnskaben. En filosof finder man, hvor videnskaben og menneskeheden mødes – og ved at bære et Philosopher ur, vil du fremvise denne forbindelse samt dets unikke form.

Dette ur er inspireret af filosofferne i designverdenen og er samtidig forbundet med kritisk tænkning, der har været en del af den skandinaviske tradition længe. Regionen er kendt for åben kommunikation og dialog. Lås op for kraften og uafhængigheden bag denne kritiske tænkning. Nyd skandinavisk design såvel som sindstilstanden, hver gang du tager et Philosopher ur på.

Sum-up

Omfavn traditionen med kritisk tænkning og make a statement med et Philosopher ur fra Nordgreen. Der er meget kraft gennem hele designet af dette moderigtige ur - fra viserne til den forhøjede urkasse. En menneskelig tilgang til videnskaben med et drys af den skandinaviske frie tænkning.

 

Philosopher UGC Instagram

20 februar, 2019 Af Vasilij Brandt

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe