Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Native: Nordgreens hyldest til Skandinavien

Det næste ur, vi vil præsentere, er Native modellen - uret, der bedst repræsenterer Københavns bæredygtighed. Inspirationen fra byens livsstil kommer til udtryk i designet.

Bæredygtige København

Hvis der er et ét ur, der især fanger alt det bedste ved København, så er det vores Native model. Navnet kommer af at være et udtryk af den balancerede livsstil, som danskerne lever. Designet har en rundet urkasse og en simpel urskive. De minimalistiske, skandinaviske værdier ligger dybt i Native designet, hvor ingen detaljer er overset.

Mere specifikt er designet inspireret af de danske værdier, der omhandler, at vi skal leve vores liv til det fuldeste. Den karakteristiske fine balance mellem karriere og at tilbringe kvalitetstid med dem, vi holder af - bedre kendt som begrebet hygge i Danmark. Native uret er designet med disse værdier i tankerne. Derudover har dette smukke ur også en urskive med diskret design, der går i ét med den simple skandinaviske livsstil. Det enkle design er alsidigt, og Native uret kan bruges til enhver lejlighed. Denne model vil få dig til at gå i et med københavnerne eller tage deres stil med dig.

Ure i skandinavisk design – the Danish way

Uanset hvor du er fra, behøver du ikke lede efter noget, der kan udtrykke og repræsentere alt det bedste ved København længere. Vi har fundet svaret til dig: Nordgreens Native ur. Her finder du alt fra livsstil til designelementer, der udstråler København. Tag følelsen af hygge med dig, uanset om du befinder dig i Danmark eller ej.

 

 

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe