Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Et kig på det bedste af dansk design

København er kendt for mange ting, og design æstetikken er fortsat en frontløber. Du får nu muligheden for at få et stykke af København med i indpakningen til dit ur. Med dit køb vil du – helt uden ekstra omkostninger – finde et postkort, der sætter fokus på nogle af de fineste og ikoniske genstande fra dansk design. Mød de 9 enestående valgte designs.

Myren

Arne Jacobsen designede oprindeligt denne stole til Novo Nordisks kantine. Dette perfekte eksempel på minimalisme kommer med en tre- eller firbenet base af krom. Fra at have haft sin begyndelse i kantinen, fuldender den nu mange spisestuer overalt i Danmark.

Christiania-cyklen

Denne ladcykel begyndte som en praktisk gave fra den lokale smed på Christiania, Lars Engstrøm, til hans kæreste. Den har siden været inspirationskilde til mange forskellige ladcykler, men når danskerne gerne vil fragte op til 100 kg rundt i byen, er det Christianiacyklen, der er svaret.

Arne Jacobsen for Stelton vandkande med rist

Dette er et eksempel på, hvor funktionelt skandinavisk design er. Kanden er designet således at den fanger isen, så du får en iskold drink uden isklumper i og kan findes i mange danske køkkener.

Fiora vasen fra Kähler

Dette design af Stine Goya vil stimulere dine sanser gennem sine mange farver. Det vil komplementere enhver buket blomster.

Nordgreen ure

Jakob Wagner har designet tre minimalistiske modeller, inspireret af København. Vælg dit ur, materiale og rem og udstråler det bedste af skandinavisk design.

Lego

Lego er et eksempel af en dansk familievirksomhed, der har fået global succes. Dette firma der producerer legetøj, der fremhæver kvaliteten i børns leg, blev startet af Ole Kirk Christiansen i 1932. Danskerne startede med at lege med Lego tidligt i deres liv og vender ofte tilbage til det senere.

Koglen af Poul Henningsen

Denne lampe har 72 blade i 12 række af 6 og er helt uden genskin. Det tidsløse design blev skabt i 1958 for Langeliniepavillonen i København. Dette er lampen til dem, der går efter et sofistikeret, klassisk look.

Bang & Olufsen Beoplay A9

Højtaleren blev designet af Øivind Alexander Slaatto for de danske design giganter, Bang & Olufsen. Den er ikonisk, fordi det er lykkedes at opnå det højest mulige niveau af minimalisme, uden at gå på kompromis med exceptionel, autentisk lydkvalitet. Når danskerne vil kombinere stil og lydkvalitet, er der kun ét svar.

Kay Bojesen Aben

Designet blev først kreeret i 1951 af materialerne teak og limbatræ. Den blev for nylig udgivet i en 10 cm høj model også. Danskerne elsker den og placerer den ofte ved siden af lys i deres vindueskarm.

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe