Translation missing: da.general.general.skip_content

Gratis ekstra urrem til hvert ur eller sæt: Kode FREESTRAP ved kassen

Bag om scenerne på vores forår/sommer shoot

Fornylig havde vi vores årlige forårs/sommer photoshoot med vores talentfulde modeller ved et af Danmarks hotteste sommer-lokationer. Lær Amager Strand at kende og se, hvordan danskerne klæder sig anderledes i de varme måneder.

Sommer hotspot

På den smukke ø Amager finder du en af de mest fotogene lokationer i København - Amager Strand, som også blev vores valg til vores forårs/sommer shoot. Når vejret tillader det, kan man finde mange københavnere her. En simpel tur med metroen fra det indre af København, og så er man pludselig på en smuk strand, hvor man kan nyde solens varme stråler.

Amager Beach

Når foråret begynder at være over os, bliver det hurtigt til et hotspot, der når sit højdepunkt i sommermånederne. De minimalistiske bygninger og diskrete toner ved stranden er typiske for København. Denne danske minimalisme er også grundstenen i Nordgreens design.

Farverig i København

Når det kommer til sommeren, er danskerne ikke sky for at hoppe i livligt og farverigt sommertøj. I takt med at temperaturen stiger, tilpasser danskerne deres stil til at inkludere mere sommerlige farver. Disse sommeroutfits bliver fuldendt, når der kommer et Nordgreen ur på håndleddet.

Behind the scenes Behind the scenes 2

The questions then are:

Der er dermed kun tilbage at spørge: Hvordan vil du udtrykke din forårs- og sommerstil? Hvilken kombination af Nordgreens ure og urremme vil du vælge til at fuldende dit look?

30 april, 2019 Af Blazar Capital Collaborator

Din kurv er på nuværende tidspunkt tom

Forsæt med at shoppe